Batman’da hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı

Batman’da hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı

Batman’da düzenlenen bir operasyonda hırsızlık suçundan 4 yıl 7 ay cezası bulunan bir şahıs yakalandı.

Batman İl Emniyet müdürlüğü tarafından bir ikamete düzenlene operasyonda 4 yıl 7 ay hapis cezası olan bir hırsız yakalandı.

Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “18 Eylül günü Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde bir ikamette saklandığı tespit edilen ve 4 yıl 7 ay cezası bulunan hırsızlık suçundan aranan G.G. isimli şahıs düzenlenen operasyon neticesinde yakalanmıştır. Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.

Yağma suçundan bir kişi tutuklandı

Açıklamanın devamında ise Batman Merkez Yeşiltepe Mahallesinde yaşanan bir yağma olayıyla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Açıklamada, “Meydana gelen yağma olayında bir adet cep telefonunun ve bir adet bisikletin çalınması olayı ile ilgili yapılan çok yönlü araştırmalar neticesinde tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheli şahıslar İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiş, çıkarıldığı adli mercilerde tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.