Batman'da kaçak motorin operasyonu: 3 gözaltı

Batman'da kaçak motorin operasyonu: 3 gözaltı

Batman'da kaçak motorin operasyonu: 3 gözaltı

BATMAN - Batman’da üç ayrı yerde polis tarafından yapılan aramalarda 3 bin 100 litre kaçak motorin ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce üç ayrı adreste toplam 3 bin 100 litre kaçak motorin ele geçirildi.

Emniyet ekiplerinin yaptığı aramalarda;

- Bir işyeri içerisinde bulunan yer üstü tankının içerisindeki akaryakıt üzerinde yapılan denetimde, kaçak olduğu tespit edilen bin 200 litre motorin ele geçirildi.

- Batman İli Karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan denetimde ölçüm sonucu kaçak olduğu tespit edilen toplam bin litre motorin ele geçirildi.

- Batman’da faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan denetimde ölçüm sonucu kaçak olduğu tespit edilen toplam 900 litre motorin ele geçirildi.

Kaçak Akaryakıt operasyonlarında gözaltına alınan Z.E, S.Ç, ve M.İ. hakkında yasal işlem uygulanırken, şüphelilerin haklarında düzenlenen adli tahkikat dosyaları ile birlikte Batman Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiği öğrenildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.