Batman'da 'Kardeşlik Turnuvası' düzenlendi

Batman'da 'Kardeşlik Turnuvası' düzenlendi

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları tarafından gençler arasında "Kardeşlik Turnuvası" düzenleniyor.

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları tarafından “Kardeşlik Turnuvası” temasıyla futbol turnuvası düzenleniyor. Gençlerin kurduğu 30 takımın yarışacağı futbol turnuvası, açılış maçlarıyla başladı.

Düzenlenen turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir, bu etkinlikleri düzenlemelerindeki amacın gençler arasında kardeşliği pekiştirmek olduğunu belirtti.

İmir, “HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları olarak Batman’da 'Kardeşlik Turnuvası' adı altında bir futbol turnuvası düzenledik. Turnuvamıza 30 takım başvurdu. Bugün ilk 3 maçımızı yapıp turnuvamıza start verdik. Hamdolsun turnuvamız iyi gidiyor. Oyuncular arasında kardeşliği yaymak amacıyla Batmanlı gençleri kardeşlik turnuvasıyla bir araya getirmek için böyle bir çalışma yaptık. Dileğimiz, oyuncular arasında kardeşlik duygularının pekişmesidir. 30 takımın katıldığı turnuvada elemeli sistem olacak. Şampiyon olan takıma 8 çeyrek altın vereceğiz. 2’nci olan takıma ise 8 çift krampon vereceğiz. Turnuvamız 12 gün sürecek Ramazandan önce bitirmeyi düşünüyoruz. Buradan tüm takımlara başarılar diliyorum. Kardeşlik içinde geçmesini diliyorum.” dedi.

Karşılaşmalara, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Aydın Gök ile Abdurrahman Cens, İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Dursun, İstişare Kurulu Üyesi M. Emin Doğru, Sağ-Çev-Der Başkanı Sıtkı Güneş, HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları üyeleri izleyici olarak katıldı. (İLKHA)














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.