Batman'da Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü yarışması

Batman'da Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü yarışması

Batman’da düzenlenen Ufka Yolculuk-6 “Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” yarışmasında il genelinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ufka Yolculuk tarafından Türkiye geneli 8 Nisan’da gerçekleştirilen “Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” yarışması Batman’da 5 kategoride gerçekleştirildi. Yarışmada dereceye giren 15 yarışmacının ödülleri verildi.

Yarışma ve verilen ödüllerle ilgili bilgilendirme yapan Ufka Yolculuk Batman İl Temsilcisi Nizammettin Yarba, Avrupa'nın etkisiyle bazı yayın kuruluşlarının, insanları Kur’an-ı Kerim ve sünnet bütünlüğünden koparmak istediklerini söyledi.

Yarba, “8 Nisan’da 6’ncısı yapılan Ufka Yolculuk Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü yarışmasında il genelinde dereceye giren 15 yarışmacıya ödüllerini verdik. Her yıl çeşitli konularda hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmak hem de dinimizi temel ve sahih kaynaklardan öğretmek amacıyla düzenlenen Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları'nda bu sene Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü konusunda yarışma düzenledik. Yarışmamız 5 kategoride Türkiye genelinde ve dünya çapındaydı. Ayrıca yarışma Arapça ve İngilizce olarak da düzenlendi. Yarışmaya dileyenler için online olarak internet üzerinden de katılma imkânı sunduk.” şeklinde konuştu. (Mehmet Sait Çelik – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler