Batman'da Kutlu Doğum anons araçları dolaşmaya başladı

Batman'da Kutlu Doğum anons araçları dolaşmaya başladı

Batman'da pazar günü düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından pazar günü saat 13.30'da Yeni Otogar yanı Mevlit Alanında düzenleyecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Batman halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz. Muhammed'in hayatını anlatan 100 bin siyer kitabı dağıtarak etkinliğe davet eden platform üye ve gönüllüleri, şehir merkezindeki ve kırsaldaki tüm evleri dolaşıyor.

Platforma üye derneklerden Hira-Der, halkı Batman'da Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum Mevlidine davet için anons araçlarını Batman sokaklarında dolaştırmaya başladı. 

Batman Hira-Der önünden kalkan araçların üzerine “Alemlere rahmet Hz. Muhammed`e (sav) selamlar olsun, Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav) ve 24 Nisan Pazar saat 13.30 mevlüd alanı” yazan brandalar asıldı.

Çiçeklerle süslenen araçlar, Hira-Der önünden Cuma namazından sonra hareket etti. Araçlar, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Kutlu Doğum etkinliğine kadar Batman'ı ve yakın köyleri gezecek.

Öte yandan Batman'ın işlek caddelerinin birçok yerinde Kutlu Doğum stantları kurularak vatandaşlar Kutlu Doğum etkinliğine davet edildi. Stantlarda çocuklara Peygamber Sevdalıları Platformu baskılı balonlar dağıtıldı.   

Konuyla ilgili bilgi veren Hira-Der Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Emin Yakut, "Kutlu Doğum etkinliğimiz için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Her sene olduğu gibi Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı Hira-Der olarak anons araçlarımızı hazırladık. İnşallah Batman'ın tüm cadde, sokak, en ücra köşeleri ve hatta Batman'a yakın köyleri dolaşarak halkımızı kutlu sevdaya davet edeceğiz. Cuma, cumartesi ve pazar gününe kadar 3 gün boyunca anons araçlarımız davet görevini yapacaklar. Ayrıca her bölgede Kutlu Doğum stantlarımız var. Bu stantlarla da anons yapılarak halkımıza CD, kitap ve davetiyeler verilerek halkımızı kutlu sevdaya mevlide davet ediyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızı Batman'ın Kutlu Doğum etkinliğine pazar günü mevlit alanında bekliyoruz."ifadelerini kullandı. (M. Fatih Akgül - İLKHA) 












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.