Batman’da piknik dönüşü kaza: 1 ölü 5 yaralı

Batman’da piknik dönüşü kaza: 1 ölü 5 yaralı

​Batman’da piknikten dönen bir otomobilin başka bir otomobil ile çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı.

Batman-Silvan Karayolunda piknikten döndükleri belirtilen bir otomobil ile bir başka otomobil çarpışması sonucu yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı.

Kaza, akşam saat 19.30 sıralarında saatlerinde Batman-Silvan Karayolu Malabadi Köprüsü yanında bulunan köprüde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, piknik yaptıktan sonra dönüş yoluna giren Salahattin Demir yönetimindeki 21 GM 728 plakalı otomobil ile 02 BH 220 plakalı otomobil çarpıştı.

Meydana gelen kazada 21 GM 728 plakalı otomobilde bulunan Hüseyin Ekdi hayatını kaybederken aynı otomobilde bulunan Mustafa Güzel, 9 yaşındaki oğlu Ömer Güzel, Salahattin Demir, Şemsettin Altın ile Ahmet Başar ağır yaralandı. Yaralıların bir kısmı Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılırken bir kısmı önce Silvan Devlet Hastanesine daha sonra Diyarbakır’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Hayatını kaybeden Hüseyin Ekdi ise cenazesi Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazaya karışan 02 BH 220 plakalı otomobilde ise kaç kişi bulunduğu öğrenilemedi.

Kazada hayatını kaybeden Hüseyin Ekdi’nin fahri Kur’an Kursu öğreticisi olduğu yaralıların ise imam oldukları öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler