Batman'da PTT'nin 177'nci kuruluş yıl dönümü kutlandı

Batman'da PTT'nin 177'nci kuruluş yıl dönümü kutlandı

​PTT’nin 177'nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Batman'da kutlama programı düzenlendi.

PTT’nin 177'nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Batman'da bir program düzenlendi.

Yapılan yıl dönümü etkinlikleri kapsamında saat 11.00’de PTT Meydan Mahallesi'ndeki şubede 177'nci sırada işlem yaptıran Ali Can Kaya isimli müşteriye, PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç tarafından PTT’nin pul albümü, PTT’nin gelişimini anlatan dergi ve çeşitli hediyeler verildi.

Hediye takdiminden sonra PTT hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunan PTT Başmüdürü Altunç, "23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti’nin kurulmasıyla temelleri atılan PTT Anonim Şirketimiz, bugün 177 yaşında dev bir millî kuruluştur. Yaklaşık iki asır boyunca, iyi günde ve kötü günde milletimizin yanında yer almış, her şart altında ülkemize en iyi hizmeti vermeyi şiar edinmiş posta teşkilatımız, günümüzde de aynı inanç, şevk ve kararlılıkla çalışmaktadır. PTT’miz 177’nci yılını haklı bir gurur ve büyük bir mutlulukla kutlamaktadır." dedi.

PTT’nin dünya markası olma yolunda ilerlediğini belirten Altunç, "Teknolojinin 21'inci yüzyılda daha önceki yüzyıllara oranla daha hızla ilerlediği, her pazarda rekabet ortamının had safhaya ulaştığı düşünüldüğünde, PTT’nin çağa ayak uydurarak kendini yenilemesi, Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli alanlarda hizmet vermesi takdire şayandır. Unutulmamalıdır ki 21'inci yüzyılın en önemli başarı kriteri teknolojik gelişmeler doğrultusunda yenilenebilmektir. PTT bugün klasik posta hizmetlerinin yanı sıra kargo-lojistik, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında vatandaşın memnuniyetini her zaman önde tutarak faaliyetlerini sürdürmekte, bir dünya markası olma yolunda ilerlemektedir." ifadelerini kullandı.

PTT’ye bazı işleri olduğunu ve sıraya girdiğini belirten Ali Can Kaya, sırasının PTT’nin yıl dönümüne denk geldiğini bilmediğini, kendisine verilen çeşitli hediyeler için mutlu olduğunu belirterek, Altunç ve şube müdürlerine teşekkür etti. (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.