Batman’da ruhsatsız silah ve esrar ele geçirildi

Batman’da ruhsatsız silah ve esrar ele geçirildi

Batman’da iki şahıs üzerinde ruhsatsız silah ve esrar ele geçirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, resmi polis ekiplerini gördükten sonra kaçan şahıslar üzerinde bir adet ruhsatsız silah ve 4.38 gram esrar maddesi yakalandı.

Açıklamada, “Geçtiğimiz cumartesi günü, devriye görevini ifa eden ekiplerimizin durumundan şüphelendiği 2 erkek şahıs, resmi ekiplerimizi gördüğünde koşmaya başlaması sonucu, arkalarından koşularak yakalanan şahısların kaba üst aramasında herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamış fakat şahısların tavır ve konuşmalarından şüphelenerek şahısların çevresinde yapılan aramada; 4.38 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu madde, bir adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca, bir adet şarjör ve bir adet 7.65 fişek ele geçirildi. Konu ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.

Hırsızlıktan 4 kişi yakalandı

Batman’da ev ve işyeri hırsızlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, 2 kişi yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Hırsızlara yönelik yapılan operasyonlar ile ilgili yapılan açıklamada, "İlimizde 2 Ağustos günü Pazaryeri Mahallesinde bir şahsa ait cep telefonunun çalınması olayını gerçekleştiren H.Ç. şahıs Hırsızlık Büro Amirliğini bağlı ekiplerimizin yapmış olduğu titiz çalışma neticesinde 20 Eylül günü yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir. 19 Eylül günü ilimiz Çamlıtepe Mahallesi'nde bulunan bir ikamette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren V.T ve Z.Ö. isimli şahıslar yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir. 20 Eylül'e günü ilimiz Pazaryeri Mahallesi'nde, bir şahsa ait cep telefonunun çalınması olayını gerçekleştiren yaşı küçük şahıs Hırsızlık Büro Amirliğini bağlı ekiplerimizin yapmış olduğu titiz çalışma neticesinde yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim etmiştir.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.