Batman'da sarıkız paniği

Batman'da sarıkız paniği

Halk arasında "Sarıkız" olarak bilinen ve et yiyerek beslendiği belirtilen örümcek Batman'da görüldü. Örümceği gören vatandaşlar panik yaşadı.

Batman'ın Kardelen Mahallesi'nde bir evin balkonunda "Sarıkız" olarak bilinen ve et yiyerek beslendiği belirtilen "Camel spider" isimli örümcek görüldü. Evin balkonunda görülen tehlikeli örümcek vatandaşları tedirgin etti.

Evinin çatısından balkonuna indiğini gördüğü örümceği öldürdüğünü ifade eden Hüseyin Şen, yetkilerin buna yönelik önlem almasını istedi.

Evin balkonunda bir anda örümcekle karşılaştığını, yaşadığı panikle örümceği öldürdüğünü vurgulayan Şen, evlerinde örümceği görmelerinden dolayı korkuya kapıldıklarını aktardı.

Şen, "Geçtiğimiz günlerde bu örümcekle ilgili bir haber okumuş ve az da olsa paniğe kapılmıştım. Bu örümceğin çok tehlikeli bir örümcek olduğu ifade ediliyor. Korktuğumuz başımıza geldi. Evimizin balkonunda oturduğumuz sırada haberini okuduğumuz bu örümceği gördük. Panikle örümceği ezip öldürdüm. Örümcek nedeniyle tedirgin olduk. Belediye yetkililerinin buna yönelik önlem almasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler