Batman'da silahlı kavga: 2 yaralı

Batman'da silahlı kavga: 2 yaralı

Batman'da dün gece henüz nedeni bilinmeyen bir tartışmadan dolayı iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

BATMAN - Batman’da dün gece iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi silahla vurularak yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi 29. (Petrol) Caddesi üzerinde iki grup arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahların çıkmasıyla olay yerinden 200 metre kadar ileriye gidebilen grubu, diğer grup durdurdu. Kiralık olan 21 FL 657 plakalı otomobil ile kaçan grubu burada ateşe tuttular. Açılan ateş sonucu kiralık otomobil içinde bulunan ismi henüz öğrenilemeyen 2 kişi kolundan yaralandı.

 

Ateş açan grup olay yerinden kaçarken, yaralanan 2 kişi ise otomobillerinin bulunduğu yerden 50 metre uzakta olan camiye sığındılar. Burada ambulansı bekleyen yaralılar gelen ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

 

Olay yerine gelen polis, silahlı kavga ile ilgili soruşturma başlatırken, kaçan şahısların yakalanması için de çalışma başlattı.

 

Olayın görgü tanığı olan cadde üzerindeki vatandaşlar, kavganın esrar içen gruplar arasında yaşandığını ve her gün çeşitli nedenlerle yaşanan bu tür olayların kendilerini bıktırdıklarını söylediler.  (Veysi Rüzgar  - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler