Batman'da stajyer öğrenciler için teknik gezi düzenlendi foto

Batman'da stajyer öğrenciler için teknik gezi düzenlendi foto

Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından staj yapan üniversite öğrencileri için teknik gezi düzenlendi.

İl Müdürlüğü tarafından, müdürlüğün çeşitli şubelerinde staj yapan üniversite öğrencileri birlikte iş hayatına daha rahat adapte olabilmeleri ve mesleki tecrübe kazanmaları, bu tecrübeyle iş yaşamının sorunlarına hazırlıklı olmaları için 3 ilçeyi kapsayan 3 günlük bir teknik gezi düzenlendi.

Teknik geziye 30 stajyer öğrenci katıldı. Gezinin 1'nci gününde; Gercüş ve çevresindeki üzüm bağı, kiraz bahçelerinde hastalık ile zararları üzerinde çalışmalar yapılarak bölgedeki seralar gezildi. 2'nci günde, Beşiri organize sanayi bölgesinde faaliyette olan meyve suyu fabrikası ziyaret edilerek, yakın çevredeki  3 ayrı fıstık bahçesine gidildi. Son günde ise Sason da ki çilek ve böğürtlen bahçelerine gidilip hastalık ve zararları üzerinde tetkikler yapıldı.

Yapılan teknik gezi ile ilgili bir açıklama yapan Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ömer Tercan, "Kurumumuzun prestij ve misyonunu toplumsal yarara dönüştürebilmek ve etkisinin paydaşlarımız tarafından benimsenmesini sağlamak amacıyla stajyer öğrencilerimize uzman personelimiz eşliğinde 3 günlük teknik gezi düzenledik. Stajyer öğrencilerimize, katılımlarından dolayı teşekkür eder, öğrencilik hayatında kendilerine başarılar dilerim." dedi.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.