Batman'da üçüz bebek sevinci

Batman'da üçüz bebek sevinci

Batman'da Songül ve Şahin Sakar çiftçi, üçüz bebek sahibi olmanın sevincini yaşadılar.

Batman'da Songül ve Şahin Sakar çiftçinin üçüz bebekleri dünyaya geldi. İkisi erkek biri kız olarak doğan bebeklerin ve annelerinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde gerçekleştirilen doğumda dünyaya gelen bebeklere; Miran, Miray ve Miraç isimleri verildi. Sakar çiftinin 5 çocukları daha bulunuyor.

İkisi erkek, biri kız, 31 haftalık olarak dünyaya gelen bin 280, bin 610 ve bin 615 gramdan oluşan üçüz bebekler, doğum sonrası solunum sıkıntıları olması nedeniyle takip ve tedavi için yatırıldı. Erkek olan 2 bebek, 3 hafta takip edilerek sağlıklı olarak taburcu edilirken, daha küçük olan kız bebek ise, beslenme ve solunum sıkıntısı geriledikten sonra, 1 aylıkken taburcu edildi. 6'ncı gebeliği olan annenin toplamda 8 çocukları olmuş oldu.

Erken doğan üçüz bebeklerin hastanedeki tedavilerinin tamamlanması ve sağlıklı bir şekilde taburcu edilmelerinin ardından, Sakar çifti, hastane personelini ziyaret etti.

Songül ve Şahin Sakar çifti duygularını şöyle dile getirdi:

"Rabbim, kısmetini de birlikte gönderiyor"

"Beş çocuğumuz vardı, 6'ncı doğumla dünyaya gelen üçüz bebeklerle 8 çocuğumuz oldu. Bir apartmanda kapıcılık yaparak geçinmeye çalıştığımızdan önceleri bebeklere nasıl bakabileceğimize dair bir korku yaşadık. Fakat Rabbim yardım ediyor, kısmetini de birlikte gönderiyor. En büyük çocuğumuz 17 yaşında, üçüz kardeşleri olduğunu duyunca sevinçten ağladı. Üçüzlerin sevinci bir başka oldu. Bebeklerimize hastanede çok iyi bakıldı. Yenidoğan servisinde görev yapan personel, üçüzlerimizi öyle çok sahiplendi ki mama, bebek bezi, elbise ve gıda desteğinde bile bulundular. Bundan dolayı çok duygulandık. Doktor ve hemşirelerden çok memnun kaldık. Bizlere gösterdikleri sevgiyi, şefkati hiçbir zaman unutmayacağız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler