Batman’da üniversite öğrencilerine başarı belgesi verildi

Batman’da üniversite öğrencilerine başarı belgesi verildi

​AÖF'de derece yapan Batmanlı öğrencilere, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı tarafından başarı belgesi verildi.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımı ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi başarı belgeleri takdim töreni düzenlendi.

Rektör Çomaklı ve Durmuş’un yanı sıra Batman Cumhuriyet Başsavıcısı Mustafa Dede, kamu kurumu yöneticileri, STK temsilcileri, Anadolu Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve mezunları katıldı.

Törene ev sahipliği yapan Batman Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Anadolu Üniversitesi’ne yönelik düşüncelerini ve Batman Üniversitesi’nde yürütülen öğretim faaliyetlerine ilişkin bilgileri paylaştı.

Ayrıca törende Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Açıköğretim Fakültesi Batman Büro Yöneticisi Nejat Şengön ve Açıköğretim Sistemi Batman ilindeki öğrenciler adına Murat Alp konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nden başarı ile mezun olan öğrencilere başarı belgesi takdimine geçildi.

Çomaklı, Açıköğretim Fakültesi bölüm birincilerine başarı belgelerini verdi. Daha sonra protokol başarılı mezunlara başarı belgelerini ve çeşitli hediyeler verdi.

Açıköğretim Fakültesi Batman Büro Yöneticisi Nejat Şengön, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya Batman’ı ziyaretleri anısına hediye takdim etti.

Çomaklı ve beraberindeki heyet törenden sonra Rektör Durmuş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversiteyi ziyaretleri anısına Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı şeref defterini imzaladı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler