Batman’da uyuşturucudan 6 kişi gözaltına alındı

Batman’da uyuşturucudan 6 kişi gözaltına alındı

Batman’da bir araçta ve ikamette yapılan aramalarda uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili ise 6 kişi gözaltına alındı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir araçta ve ikamette yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili ise 6 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, ilde bulunan boş bir arazide park halinde bulunan bir aracın durumundan şüphelenilmesi üzerine araçta yapılan kontrollerde, toplam ağırlığı 1,5 gram gelen eroin ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada, konu ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheli kişi hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti ve Sağlama suçundan adli işlem tesis edilip şahısların adli mercilere sevk edildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, uyuşturucu ticaretinin yapıldığı tespit edilen bir ikamete operasyon düzenlendiği, uyuşturucu ticareti yapıldığı değerlendirilen ikametin kapısının evde bulunan kişilerce açılmaması üzerine kapının koçbaşı ile kırılarak içeri girildiği ifade edildi.

Evde yapılan aramada toplam ağırlığı 2 kilo 893 gram gelen esrar ele geçirildiği aktarılan açıklamada, yakalanan 2 şüpheli kişinin İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri belirtildi.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.