Batman'da yapılacak 'Tabiat Parkı' hakkında vali bilgilendirildi

Batman'da yapılacak 'Tabiat Parkı' hakkında vali bilgilendirildi

Batman'da Malabadi havzasına hâkim 96 hektarlık bir alan üzerine yapılması planlanan 'Tabiat Parkı' hakkında Batman valisi bilgilendirildi.

Batman'ın Kozluk ilçe sınırları içerisinde bulunan Malabadi Köprüsü havzasına hâkim 96 hektarlık bir alan üzerine yapılması planlanan 'Tabiat Parkı' hakkında Batman Valisi Ahmet Deniz bilgilendirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Malatya 15. Bölge Müdürü Abdullah Koç ile Orman ve Su İşleri Batman Şube Müdürü M. Ercan Turan Batman Valisi Ahmet Deniz'i makamında ziyaret ederek Batman'da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü Batman Şubesi tarafından Kozluk ilçe sınırları içerisinde bulunan Malabadi Köprüsü civarının Tabiat parkı olarak düzenlenmesine ilişkin çalışmaların devam ettiğini belirten bölge Müdürü Koç, Batman Barajı havzasına hakim, göl manzaralı 96 hektar alanın üzerine kurulacak tabiat parkında, yürüyüş parkurları, spor merkezi, dinlenme alanları, foto safari, olta balıkçılığı, konaklama alanları ve kafeteryalar ile çocuk oyun alanlarının yer alacağını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı Bölge Müdürü Koç ve beraberindekilere teşekkür eden Vali Deniz, Batman'da yürüttükleri projelerin en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmasını istedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler