Batman’da yetim öğrenciler yararına kermes

Batman’da yetim öğrenciler yararına kermes

Batman’da öğrenci ve veliler, yetim öğrenciler yararına “Yetim Kardeşliği” kermesi düzenledi.

Batman’da öğrenci ve veliler, yetim öğrenciler yararına bir kermes düzenledi. Batman merkez Fatih İlkokulunda gerçekleşen “Yetim Kardeşliği” kermesine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yetim öğrenciler yararına düzenlenen ve 2 gün sürecek olan “Yetim Kardeşliği” kermesine katkı için veliler, evde hazırladıkları yiyecek, içecek ve hediyelik eşyaları, açılan stantlarda satışa sundular. 

Kermesin açılışında konuşan Batman İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, kermes tertip komitesini ve velileri kutlayarak; “Yetim çocuklar hepimizin gözbebeğidir. Okul aile birliği üyelerimizin, yetim öğrenciler yararına düzenlediği, “Yetim Kardeşliği” kermesi, bizi iki açıdan mutlu etmiştir. Birinci mutluluğumuz, okul aile birliği üyesi velilerimizin, topluma örnek teşkil edecek şekilde ortaya koydukları güçlü hassasiyet; ikincisi ise, bu güzel etkinlikle okulumuzda okuyan çocuklarımızda, kardeşliği, sahiplenmeyi, yardımlaşmayı ve bir hedef uğrunda birlik olma bilincinin yerleşmesini görmek oldu.” dedi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.