Batman'da yüz bin lira değerinde kaçak akaryakıt ele geçirildi

Batman'da yüz bin lira değerinde kaçak akaryakıt ele geçirildi

Batman'da bir iş yerinde yapılan aramada yüz bin lira değerinde kaçak akaryakıt ele geçirildiği, olayla ilgili 5 kişinin ise gözaltına alındığı bildirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bir iş yerinde yapılan aramada 25 bin kilogram kaçak petrol türevi malzeme ile 4 bin kilogram ham petrol ve 21 bin kilogram akaryakıt ele geçirildiği belirtildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şahıs hakkında işlem başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada, "Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde merkez ilçe mülki sınırları içerisinde destilasyon (damıtma) düzeneği bulunan ince akaryakıt ürün elde etmek için rafineri tesisi olarak kullanılan ruhsatsız ve EPDK lisanssız  bir (1) işyerinde yapılan  adli aramada; piyasa değeri yaklaşık (100.000) TL olan, toplam (25.300) kg belgesiz ve faturasız kaçak petrol türevi malzeme [(4.120) kg ham petrol ve (21.180) kg petrol türevi akaryakıt] ele geçirilmiş olup, şüpheli (5) şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.