Batman'ın il oluşunun 26'ncı yılı fotoğraf sergisiyle kutlandı video foto

Batman'ın il oluşunun 26'ncı yılı fotoğraf sergisiyle kutlandı video foto

Batman'ın il oluşunun 26'ncı yıl dönümü “Fotoğraflarla Batman” sergisiyle kutlandı.

Batman'ın il oluşunun 26'ncı yıl dönümü münasebetiyle Batman’ın ödüllü fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal tarafından “Fotoğraflarla Batman” sergisi açıldı.

Fotoğraf çalışmalarını genellikle manzara, portre, makro ve tarihi yapılar üzerine yoğunlaştıran Orhan Kartal, Batman'ın il oluşunun 26'ncı yıl dönümünü sadece kâğıt üzerinde değil de Batman'ın geçmişten geleceğe ve bilinmeyen yönlerini, Batman'ın yıl dönümünde bir etkinlikle pekiştirerek kutlamak için “Fotoğraflarla Batman” konulu fotoğraf sergisini açtı.

Ağırlıklı olarak Batman'dan karelerin yer aldığı serginin açılışına İl Özel İdaresi Genel sekreter yardımcısı M. Şah Yiğit, Ben-Bir-Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demir, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Çiftçi, Batman İl Özel İdaresi personeli ve Batmanlı fotoğraf severler katıldı.

Vatandaşlar tek tek fotoğrafları inceledi. İkinci kişisel sergisini açan Orhan Kartal, gördüğü ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kartal, "Sergimi özellikle Batmanın il oluşunun 26'ncı yıldönümü onuru ve gururuyla bir etkinlik havasında açtım. Sergimin açılışında desteklerini esirgemeyen başta eşim olmak üzere ve burada bulunan tüm dostlarıma, akrabalarıma, İl Özel İdaresi personeline ve tüm fotoğraf sevenlere teşekkür ederim." diyerek duygularını ifade etti.

Ben-Bir-Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demir, bir eseri beğenerek satın aldığını belirtti. Sergiyle ilgili açıklamada bulunan Orhan Kartal, bu tür sergilerin başka amacının da sergi sahibine katkı yapmak, sponsor olmak ve fotoğraf sanatına destek vererek, başka sergiler açmasına katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.

Orhan Kartal'ın binlerce kare arasından seçtiği 50 kareden oluşan fotoğraf sergisi 17 Mayıs'a kadar Batman Park AVM’de gezilebilecek.

İLKHA

























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.