Batmanlı 500 girişimci adayına eğitim

Batmanlı 500 girişimci adayına eğitim

Batmanlı 500 girişimci adayına yönelik Uygulamalı Girişimcilik Programının eğitimi devam ediyor.

Batman İŞKUR ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) işbirliğiyle, Batmanlı 500 girişimci adayına yönelik Uygulamalı Girişimcilik Programı BATSO Konferans salonunda devam ediyor.

BATSO bünyesinde hizmet veren ABİGEM uzmanlarının verdiği eğitim, ilk etapta 150 kişiye verilecek. İkinci grup için başvurular ise 1-10 Haziran tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan BATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Demir, kentin Türkiye’nin en genç nüfusa sahip illerinden biri olduğunu belirterek göreve geldiğinden bu yana bu dinamiği harekete geçirmeye çalıştıklarını belirtti.

Demir, “KOSGEB, İŞKUR gibi paydaşlarımızla beraber sürekli çalışıyoruz. Bir ilin en temel kalkınma göstergelerinden olan girişimcilik ruhunu canlandırmak için gençlerimize fırsat yaratmak için çabalıyoruz. Bu amaçla 500 girişimci adayımızın kendi işini kurma fırsatı verecek girişimcilik eğitimlerimizin ilk grubu devam etmekte olup, ikinci grup için başvurular 1-10 Haziran tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak ve 11 Haziran saat 10.00 da odamızda yapılacak mülakatın ardından eğitimleri başlayacaktır.” dedi.

Demir, son olarak şunları söyledi: “Hem işini kurmak isteyen işsizlere hem de çalışıp da kendi  işini kurmak isteyen vatandaşlarımıza yönelik yapılacak olan bu programla girişimci adaylarının başarılı işletmeler kurmasını temenni ediyor, son olarak Ramazan ayının  müjdecisi olan Berat kandilinin tüm İslam alemine barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.