Batmanlı öğrenciler staj için Romanya’ya gidecek

Batmanlı öğrenciler staj için Romanya’ya gidecek

Batmanlı lise öğrencileri, “Bilgisayar Destekli Üretim ve Pnömatik Sistemler” projesi kapsamında staj eğitimi için Romanya’ya gidecek.

Batman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Bilgisayar Destekli Üretim ve Pnömatik Sistemler projesi kapsamında staj eğitimi için Romanya’ya gidecek.

Batman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necati Tunç, 29 Nisan ila 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek 2 haftalık Romanya eğitim ziyaretiyle ilgili bilgi verdi.

Tunç, “Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı tarafından yürütülen Erasmus + KA1 Bireyin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında Batman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yürüttüğü Bilgisayar Destekli Üretim ve Pnömatik Sistemler proje başlığı ile projemiz desteklenmeye uygun görülmüştür.” dedi.

Açıklamanın devamında Tunç şunları söyledi: “Proje sonucunda Batman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olarak mesleki eğitimde gelişmeye yönelik ihtiyaçlarımız öğrencilerimizi eğitim verdiğimiz alanlara ilişkin endüstri dallarında kullanılan yeni teknolojileri kullanabilecek şekilde donatmak öğretmenlerimizin mesleki bilgilerini alanlarındaki gelişmeler ışığında güncel tutmak ve öğrencilerimize bölge sanayimizin ihtiyaç duyduğu mesleki yeterlilik kazandırmaktır.”

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.