Bayramı bayram gibi yaşatmak boynumuzun borcudur

Bayramı bayram gibi yaşatmak boynumuzun borcudur

Bayramların insanlar arasındaki sevgi ve saygıyı artırdığına dikkat çeken Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Odabaş, bayramı bayram gibi yaşatmanın boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Odabaş, yayınladığı mesajda; “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. İlçemizde Kurban Bayramı’nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini diliyorum.” dedi.

Odabaş, mesajın devamında şu ifadelere yer verdi: “Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalı, yoksullara, öksüz ve yetimlere, engellilere, şehit ailelerine, hastalara ve özellikle ilgiye muhtaç her vatandaşımıza bayramı bayram gibi yaşatmak boynumuzun borcudur. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle, siz değerli hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler