Beldenin bayram şekerini belediye başkanı karşıladı

Beldenin bayram şekerini belediye başkanı karşıladı

Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Başverimli Beldesi Belediye Başkanı, vatandaşın bayramlık şeker ihtiyacını karşıladı.

Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Başverimli beldesinde, AK Partili Belediye Başkanı olan Medeni Tatar, beldede bulunan 650 haneye bayramlık şeker ve meşrubat yardımında bulundu.

Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar, 8 bin 800 nüfusluk beldede yaşayan tüm hane halkının bayramlık kolonya, şeker, lokum ve meşrubat ihtiyacını karşıladı. Gündüz ve gece dağıtımı kendi eliyle gerçekleştiren Tatar, 650 haneyi teker teker dolaşarak hazırladıkları yardım poşetlerini belde halkına ulaştırdı.

İlk kez böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını belirten vatandaşlar, bayram öncesi ihtiyaçlarının giderilmiş olmasının sevincini yaşadı.

Belediye işinin gönül işi olduğunu belirten Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar, "Seçimde katkıda bulunan, bulunmayan bütün vatandaşlarımı kucaklıyorum. Bayram şekeri, lokumu ve içeceğinden oluşan bayram paketimizi halkımızın tamamına ayrım yapmadan kapı-kapı dolaşarak dağıttık. Herkesin evine bu bayram hediyesini dağıttık. Halkımız bizi hoşgörü ile karşıladı ve sevindiler. Allah bize bu halka hayırlı hizmetler nasip etsin." diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.