Belediye Yaşamspor’dan başarı serisi

Belediye Yaşamspor’dan başarı serisi

Ankara’da gerçekleştirilen atletizm müsabakalarına damga vuran Bingöl Belediyesi Yaşamspor Kulübü sporcuları büyük başarıya imza attı.

Yıldız sporcu Alpagu 2 metre atlayışla Türkiye 1’incisi, Recep Kenber 800 metre branşında Türkiye 2’incisi, Leyla Ağırbaş ise 200 metrede Türkiye 3’üncüsü oldu.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, Yaşamspor’un Olimpik Deneme Yarışmaları ve 1.Orhan Altan Atlamalar Kupası Yarışmalarında önemli başarıya imza attığı belirtildi.

Yıldız sporcu Bedirhan Alpagu’nun (16), yüksek atlama dalında büyük bir başarıya imza attığı belirtilen açıklamada, "Yıldız sporcu olmasına rağmen gençler kategorisinde yarışan sporcumuz, tüm rakiplerini geride bırakarak 2.05 metre atlayışla Türkiye 1’incisi oldu. Başarılı sporcumuz, uluslararası turnuvada ilimizi ve ülkemizi temsil edecektir." denildi.

Olimpik Deneme Yarışmalarında da önemli başarı elde edildiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olimpik Deneme Yarışmalarında 16 yaş altı kategorisinde Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcusu Recep Kenber 800 metre branşında 2 dakika 02 saniye derecesiyle Türkiye 2’incisi oldu. Yine 16 yaş altı bayanlar kategorisinde Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcusu Leyla Ağırbaş ise 200 metre branşında 27 saniye 29 saliselik derecesiyle Türkiye 3’üncüsü oldu."

Yaşamspor Kulübü’nün başarı dizisine yenilerini eklediği belirtilen açıklamada, "Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi’nin büyük destekleriyle faaliyetlerini sürdüren Yaşamspor Kulübü, yurtiçi ve yurtdışında katıldığı organizasyonlarda çok sayıda başarıya imza atmıştır. Avrupa’da yapılan müsabakalarda ülkemizi temsil eden kulüp sporcularımız, hem ülkemizin ve hem de ilimizin spor kültürü ve tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Bugüne kadar katıldığı müsabakalarda çeşitli branşlarda birçok başarıya imza atan kulübümüz, bir yandan da genç yetenekler yetiştiriyor. Alanında profesyonel antrenörle eğitilen genç sporcular, büyük takımların altyapılarına gönderiliyor. Bu anlamda birçok transfer gerçekleştiren kulübümüz faaliyetlerini arttırarak sürdürüyor. Ankara’da gerçekleştirilen atletizm müsabakalarında önemli başarılara imza atan sporcularımızı, antrenörlerini ve kulüp yöneticilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.