Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer yeni yapılan durakları inceledi

Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer yeni yapılan durakları inceledi

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim Araştırma Hastanesi önünde yeni yapılan durakları inceledi.

Büyükşehir Belediyesinin toplu ulaşım alanlarının iyileştirilmesi ile ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor. Bir yandan kent genelinde yapılacak olan akıllı durak alanları belirlenirken, bir yandan da mevcut durakların iyileştirilmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim Araştırma Hastanesi önünde yeni yürüme alanları ve duraklar yapıldı.

Sabahın erken saatlerinde alanda inceleme yapan Genel Sekreter Yardımcısı Tamer, hastane önünde hem kaldırım çalışması yaptıklarını hem de yeni durak kabinleri inşa ettiklerini söyledi.

Halkın yoğun olarak kullandığı alanlara öncelik verdiklerini belirten Tamer, "Bu hastanemizin önü vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlardan bir tanesidir. Burada maalesef daha önce ne vatandaşlarımızın yürüyebilecekleri bir kaldırım ne de servis bekleyecekleri bir durak kabini vardı. Hasta ve hasta yakınları araçların arasında gidip gelmek zorundaydılar. Bu da büyük bir tehlike arz ediyordu. Zaman zaman kazalar yaşanmaktaydı. Bizler vatandaşlarımızdan da gelen talepler üzerine harekete geçerek kısa süre içerisinde hem burada kaldırım çalışması hem de yeni durak kabinleri inşa ettik. Halkımız da bu durumdan oldukça memnun. Eksik olan yerler de inşallah bir an önce tamamlanacaktır. Biz bir ekibiz. Belediye olarak 7/24 çalışıyoruz. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz." dedi.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler