Beşir Derneği Ceylanpınar’da yardımlarda bulundu video

Beşir Derneği Ceylanpınar’da yardımlarda bulundu video

Beşir Derneği Viranşehir Temsilciliği, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde sınırın sıfır noktasında bulunan Başak İlkokulu’nda çeşitli yardımlarda bulundu.

Farklı ülkelerde faaliyet gösteren Beşir Derneği Viranşehir Temsilciliği tarafından, Ceylanpınar Başak İlkokulu’nda öğrencilere giyim ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Beşiri Derneği Viranşehir temsilcisi Arslan Çiftçi,  “Derneğimiz 242 temsilciliği ve 55 ülkede faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma derneğidir. Bu anlamda Ceylanpınar Başak İlkokulu’nda ihtiyacı olan öğrencileri tespit edip 73 öğrencimize giyim yardımında bulunmak için merkezimizden gönderilen paketleri vermek amacıyla Başak İlkokulu’na geldik.” dedi.

Derneğin sosyal faaliyetlerde bulunduğunu ifade eden Çiftçi, “Derneğimiz sosyal alanda da faaliyetlerde bulunuyor. Ramazan ayında gıda yardımı, Kurban bayramında et yardımı, kışın yakacak kömür yardımı ve deprem, sel gibi felaketlerde aktif bir şekilde katkı sağlayan bir dernektir.  Bu amaçla Ceylanpınar’da böyle bir hizmeti suna bilme adına burada bulunmaktayız. Elimizden geldiği müddetçe hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.