Beşiri’de 4 bin aileye kömür dağıtılacak

Beşiri’de 4 bin aileye kömür dağıtılacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Beşiri ilçesinde 4 bin aileye kömür yardımında bulunacak.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) her yıl fakir ve yardıma muhtaç ailelere yaptığı kömür yardımını bu yılda sürdürüyor.

Havaların soğumasıyla kömür yardım çalışmalarını hızlandıran Sosyal Yardımlaşama Ve Dayanışma Vakfı, Batman’ın Beşiri ilçesinde tespit edilen 4 bin fakir ve yardıma muhtaç aileye 2 bin ton kömür yardımı yapacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından Şırnak ilinden ilçeye getirilen kömürü dağıtımının en kısa sürede başlanacağı öğrenildi.

Çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri;  “Kışlık yakacak olarak her yıl düzenli olarak fakir ve yardıma muhtaç ailelere yaptığımız kömür yardımını bu yılda kış mevsimi öncesi başlatmayı düşünüyoruz.  Gerekli planlama ve hazırlık yapıldı. En kısa sürede yardımlar hak sahiplerine yapılacaktır. 2 bin ton kömürü toplamında 4 bin haneye dağıtımı yapılacaktır. Daha önceleri Sosyal Yardımlaşma Kurumumuza başvuruda bulunup dosyası bulunan hak sahibi muhtaç ailelere bu kömürler dağıtılacaktır.” ifadelerini kullandılar.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler