Besni Belediyesi'nden iş yerleri kapanan esnafa destek

Besni Belediyesi'nden iş yerleri kapanan esnafa destek

​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, Coronavirus tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge ile kapatılan iş yerlerine 300 TL nakdi yardım yapılacağını duyurdu.

Adıyaman Besni Belediyesi, Coronavirus salgınını önleme tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge ile kapatılan berber, bayan kuaförü, kahvehane, kıraathane, çay ocakları gibi iş yerleri için 300 TL nakdi yardımda bulunacak.

Adıyaman'ın Besni ilçesi Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Coronavirus salgını dolayısıyla yayınlanan genelge ile iş yerleri kapanan vatandaşlarımıza belediye olarak 300'er TL nakdi yardımda bulunacağız. Salgın dolayısıyla mağdur olan esnaf kardeşlerimizin bir nebze dahi olsa ihtiyaçlarına ortak olabilmek adına Besni Belediyesi olarak böyle bir karar aldık. Allah'ın izni ile Coronavirus ile mücadeleyi tedbirlerimizi alarak ve biraz da sabrederek İnşallah kazanacağız. Kapanan işyerlerinden dolayı vatandaşlarımızın sıkıntılarının olduğunun farkındayız. Bizler de bu sıkıntıların çözümü için Belediyemizin imkânları doğrultusunda iş yeri kapanan esnafımıza maddi destek vermek adına böyle bir karar aldık.

Coronavirus salgını ile mücadele kapsamında ilçede dezenfekte çalışmalarının sürdürdüklerini belirten Emre, "İlçemizin her köşesinde ekiplerimiz dezenfekte çalışmaları yapıyor. Bunların yanı sıra "Vefa Sosyal Destek" gurubumuz evinde kalan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tedarik etmeye devam ediyor. Belediye olarak var gücümüzle salgınla mücadele için çalıyoruz. Bu minvalde iş yeri kapanan esnafımızın da mağduriyetini gidermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah'ın izni ile inşallah tez zamanda bu salgından kurtuluruz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.