Besni'de kamyon şoförünü darp eden 2 polis adliyeye sevk edildi

Besni'de kamyon şoförünü darp eden 2 polis adliyeye sevk edildi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde kendilerine yol vermediği gerekçesiyle 2 polis tarafından darp edilen kamyon şoförü hastanelik oldu. Gözaltına alınan polisler adliyeye sevk edildi.

Besni-Gaziantep yolunda nakliyat işi yapan Abdullah Özoğul ismindeki kamyon şoförü, aileleriyle birlikte pikniğe giden iki polis tarafından kendilerine yol vermediği iddiasıyla sopayla darp edildiğini belirtti. Kamyon şoförü yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan 2 polis adliyeye sevk edildi.

Olayın saat 15.00 sıralarında Besni-Gaziantep yol güzergâhında Su Gözü mevkiinde meydana geldiğini belirten Özoğul, "Benim kamyonuma iş makinası yüklü olarak hareket halindeydim. İş makinası taşıyordum. Benimle aynı yol istikametinde giden bir araç yol istedi. Yol verecek bir mevkide olmadığımdan onlara yol veremedim. Daha sonra beni sollayıp önümü kestiler. Araçtan çıkan ki şahıs sopayla üzerime saldırarak beni darp etmeye başladılar." dedi.

Ağır bir şekilde yaralandığını dile getiren Özoğul, "Daha sonra yaralı bir şekilde Besni Devlet Hastanesine oradan da durumum ciddi olduğu için Adıyaman Araştırma ve Eğitim Hastanesine getirildim. Şikayetim üzerine adliye sevk edilen M.Y ve M.T.A’nın polis memurları olduklarını ve aileleriyle beraber piknik yapmaya gittiklerini öğrendim. Kendileri hakkında şikâyetçi oldum. Yetkili makamların gereğini yapısı noktasında hassas davranmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Olay sonrası gözaltına alınan 2 polisin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.