BEÜ’de istihdam edilecek personel kura ile belirlendi

BEÜ’de istihdam edilecek personel kura ile belirlendi

Bitlis Eren Üniversitesi’nde (BEÜ), çalıştırılacak 100 işçi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Çalışma ve İş Kurumu Bitlis İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Üniversitede çalıştırılmak üzere alınacak 100 personelin 80’i için kura çekimi yapıldı.

Çalıştırılacak 100 personel için başvuruda bulunan 934 kişi arasında yapılan kura çekimi, Merkez Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında işe başlayacak elemanların çalışma sürelerinin haftalık 45 saat olduğunu belirten Bitlis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Eşref Aslan, kura çekiminin noter huzurunda yapıldığını söyledi.

Kura çekiminin herkese hayırlı olmasını dileyen Üniversite İdari ve Mali İşler Dairesi Şube Müdürü Faruk Eren de, kurada adı çıkanların en kısa sürede istenilen belgelerle üniversiteye başvurmaları gerektiğini ifade etti.

Toplam 934 başvurunun olduğu ve noter huzurunda yapılan kura çekimi sonunda üniversitede çalışacak 100 personelin 80’i için kura çekimi yapılırken 20 kişinin ise İŞKUR tarafından belirleneceği ifade edildi.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler