Beyninde Allah Yazan Adam

Beyninde Allah Yazan Adam

Çeşitli nesnelerin üzerinde görülerek insanları şaşırtan 'Allah' yazısı bu sefer de bir beyin filmi üzerinde görüldü.

İzmir'de, migren rahatsızlığı şikayeti üzerine gittiği hastanede beyin filmi çekilen Abdulhakim Kaya, sonuçlar eline geldiğinde şaşkınlığını gizleyemedi.

Çekilen film üzerinde Arapça 'Allah' yazısının bulunduğunu belirten Kaya, "Allah yazısını ilk gördüğümde çok şaşırdım. Bunu din adamlarına gösterdiğimde hayretlerini gizleyemediler" dedi.

Dünyanın farklı yerlerinde çeşitli nesnelerin üzerinde çıkan ve insanları şaşkınlığa sürükleyen Arapça 'Allah' yazısı bu sefer de bir beyin filmi üzerinde görüldü. Yazı, çocukluğundan beri migren rahatsızlığı bulunan Bayraklı Belediyesi'nde Zabıta Müdürü olan Abdulhakim Kaya'nın çektirdiği beyin filminde ortaya çıktı. İlk olarak geçen 2009 yılında hastaneye giden ve çektirdiği filmde yazı ile karşılaşan Kaya, bunun bir tesadüf olduğunu düşünerek evine gitti. Geçen süre boyunca çektirdiği filmlerde bu yazı ile karşılaşan Kaya, bu ilginç olayı paylaşmak istediğini belirtti.

Herhangi bir sağlık sıkıntısının şuan için bulunmadığını belirten Kaya, "Allah ve Muhammed yazısını ilk gördüğümde çok şaşırdım. Fakat bunu din adamlarına gösterdiğimde hayretlerini gizleyemediler. Ben yazıları hakedecek bir konumda olmadığımı düşündüm. Geçici birşey diye sakladım. Ama daha sonra yine aynı yazıyı görünce bu işin bir hikmeti olduğunu düşündüm" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.