BİGACEM Yönetim Kurulu Başkan Aksoy’u ziyaret etti

BİGACEM Yönetim Kurulu Başkan Aksoy’u ziyaret etti

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) yeni Yönetim Kurulu, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u ziyaret etti.

Güven tazeleyerek BİGACEM Başkanlığına yeniden seçilen Özcan Çiriş ve yeni Yönetim Kurulu'nu Bitlis’in Tatvan ilçesinde misafir eden Başkan Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Aksoy, toplum ve kurumlar arasında köprü görevi gören gazetecilerin, kamuoyunu her konuda en doğru şekilde bilgilendirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Basın mensuplarının, aynı zamanda bölgenin tanıtımına, turizm ve ekonomisine katkı sunduğunu ifade eden Aksoy, yerel ve ulusal medyada görev yapan BİGACEM üyelerine, belediye tarafından yapılan çalışmaları ve Tatvan’a kazandırdıkları projeleri anlattı.

Gazetecilerin, topluma önemli ve doğru bilgilerin aktarılması için çeşitli zorluklara karşı, gazetecilik mesleği gereğince mesaide ve mesai sonrası büyük bir özveri ile yılmadan çalıştıklarını söyleyen BİGACEM Başkanı Özcan Çiriş ise “Basın çalışanları, halkın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olarak çeşitli sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri gündeme taşımaktadır. Bu mesleğinin kendine özgü birçok zorluğu var. Buna rağmen, gece gündüz demeden kendimizden ve ailemizden fedakarlık yapıyoruz. Bazen de sağlığımızdan ve özel hayatımızdan fedakarlık yaparak haberciliği en doğru şekilde icra etmeye çalışıyoruz. Bununla birlikte ilimizi, ilçelerimizi ve bölgemizi en güzel şekilde tanıtmak için gayret ediyoruz.” dedi.

Başkan Aksoy’a BİGACEM’in yeni yönetimini tanıtan Çiriş, BİGACEM tarafından yapılan çalışmaları anlatarak yapılacak olan faaliyetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.