BİK'ten Vali Bilmez'e Ziyaret

BİK'ten Vali Bilmez'e Ziyaret

​Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Çetin Yılmaz, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürü Çetin Yılmaz, Van Valiliği görevine yeni atanan Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında yerel basının ülke için ne denli önemli olduğu vurgulandı. Ziyarette yerel gazetelerin durumu hakkında Vali Bilmez'e bilgi aktaran Yılmaz, kamu ihalelerinin gazetelerde yayınlanmasının yerel basının ayakta kalması için büyük önem taşıdığına değindi. Yılmaz, ayrıca İhalelerin şeffaf olması ve gazeteler için hayati önem taşıyan ilanların yayınının önemine dikkat çekti.

Yerel basının daha da güçlendirilmesi için ilan gelirinin artırılması ve hayata geçirilebilecek bazı projeler ile ilgili Vali Bilmez'den destek talebinde de bulunan Yılmaz,  yeni görevinde Vali Bilmez'e başarılar diledi.

Vali Bilmez, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti

Öte yandan Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in de ziyaretleri sürüyor.

Bilmez'i, Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, kurum başkanları ve başkan yardımcıları karşıladı.

Vali Bilmez daha sonra İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu'nun makamına geçti. İlgili Başkanlarının da hazır bulunduğu bilgilendirme toplantısında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ömer Bilici Van genelinde sağlık alanında yapılan çalışmalar, projeler ve gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili Vali Bilmez'e brifing verildi.

Sağlık alanında, Van'ın yüksek potansiyele sahip olduğunu ifade eden Vali Bilmez ise insana verilen değerin kaliteli sağlık hizmetinden geçtiğini bildirdi. Verdiği bilgiler için Müdür Dr. Sünnetçioğlu'na ve ekibine teşekkür eden Vali Bilmez, daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü'nden ayrıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.