Bingöl'de 600 polisle asayiş uygulaması

Bingöl'de 600 polisle asayiş uygulaması

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nce 600 polisle asayiş uygulaması yapıldı.

Bingol’de 600 polisin katılımıyla gerçekleşen asayiş uygulamasında, genel arama, GBT kontrolü ve kimlik kontrolü yapıldı.

Asayiş uygulama öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl son zamanlarda bölgede en huzurlu, en güvenilir illerden birisi haline geldiğini belirterek, Bingöl'ün güvenlik hizmetleri açısından en çok memnun olan iller arasında 20'inci sırada olduğunu söyledi.

Vali Köşger konuşmasına devam ederek, şunları kaydetti: “Güvenlik güçlerimiz, bu memnuniyetin daha fazla arttırılması için gecesini gündüze katarak çalışıyorlar. Şehir merkezi ve kırsalda her türlü tedbiri alıyorlar ve almaya devam edecekler. Bu kapsamda bugün daha önce yaptığımız gibi tüm şehirde topyekûn bir güvenlik çalışması yapılacak. Yaklaşık 600 polis arkadaşımız bu güvenlik uygulamasında görev alacaklar ve tüm şehrin önemli arterleri elden geçirilecek. Emniyeti ilgilendiren tüm boyutlarıyla bu alanlarda şok uygulamalar yapılacak.”

Amaçlarının halkın huzur ve güvenini sağlamak olduğunu vurgulayan Köşger, “Burada sadece kanuna, kurala uymayan, ülkeye zarar vermeye çalışan kötü niyetli kişilerin toplum açısından ayıklanacağı bir uygulamadır bu. Bu uygumalar bundan sonrada devam edecek.” şeklinde konuştu.

Açıklama sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde hazır bekleyen 600 polis, uygulama için şehrin değişik noktalarına dağılarak asayiş uygulaması başlattı. (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler