Bingöl’de doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Bingöl’de doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çarşı merkezinde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çarşı merkezinde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve beraberindeki heyet, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çarşı merkezi ve dört mahallede çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Barakazi, “Çarşı merkezinde başlayan doğalgaz çalışması şu anda Kültür Caddesinde devam ediyor. Bununla birlikte Şehit Mustafa Gündoğdu, Recep Tayyip Erdoğan, Bahçelievler ve Selahaddin-i Eyyübi mahallelerinde de abone bağlantıları ve altyapı çalışmaları sürüyor. Ramazan ayından önce çarşı merkezindeki çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Doğalgaz çalışmalarının doğru ve zamanında yapılması için bütün imkanların seferber edildiğini kaydeden Barakazi, şunları söyledi:

“Firma yetkilileriyle sürekli irtibat halindeyiz. Belediyemizin teknik ekibi de düzenli olarak kontrolleri sağlıyor. Teknik ekiplerce belirlenen malzemeler doğalgaz çalışmasında kullanılıyor. Çarşı merkezindeki esnaflarımıza rahatsızlık vermeden çalışmaları yürütüyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımız, çalışmalardan dolayı yaşanan geçici sıkıntılardan da rahatsızlık duymamalı. İlimiz için büyük bir nimet olan doğalgaz yatırımı için çalışmalara destek verilmelidir.”

Kültür Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret eden Barakazi, doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan sıkıntıları dinleyerek sabırlı olmalarını istedi. (İLKHA)













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler