Bingöl Genç'te1001 öğrenciye giyim yardımı

Bingöl Genç'te1001 öğrenciye giyim yardımı

Bingöl’ün Genç ilçesinde hayırseverler tarafından "1001 öğrenci"ye kışlık giyim yardımı yapıldı.

"Minik Eller Üşümesin, Minik Ayaklar Donmasın"  kampanyasını başlatan hayırseverler tarafından Genç ilçesinde 1001 öğrenciye bot ve mont dağıtımı yapıldı.

Gençli Girişimciler öncülüğünde yürütülen ve kolektif çalışma sonucunda "Minik Eller Üşümesin, Minik Ayaklar Donmasın" kampanyası kapsamında, Bingöl Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma sonucunda toplanan bot ve montlar, ilkokul ve ortaokullarda okuyan 1001 öğrenciye dağıtımı yapıldı.

Kültür Merkezi’ndeki dağıtım törenine katılan Genç İlçe Belediye Başkanı Hadi Topraktan, İstanbul'da bulunan Gençli girişimcilerin yardım kampanyasına öncülük ettiğini aktardı.

Kampanyayı çok önemsediğini söyleyen Topraktan, "Genç ilçemizi temsil eden çok onurlu insanlarımız var. Genç ilçesinin dışarıdaki insanlarına, kötü yollara düşmesin diye onlara el atan tüm iş sahibi tüm girişimci gençleri yürekten tebrik ediyorum,onlara teşekkür ediyorum." dedi.

Gençli girişimciler adına konuşan Enver Ari ise "Bu proje ile farkındalık oluşturmak amacıyla, '100 değil, 1000 olsun' dedik ve çalışmalara başladık. Yapılanların bir yardım gibi değil, öğrencilerin başarısını arttıracak bir motivasyon aracı olarak görülmesini istiyoruz. Yetiştirdiğimiz evlatlarımızın ailelerine, ülkemize ve topluma faydalı birer fert olmaları en büyük dileğimizdir. Bizden sonraki nesillerimize temiz, iyi yetişmiş, kültürlü nesiller bırakmak istiyoruz. Her şeyin eğitimden geçtiği inancıyla eğitim ve öğretimin maddi ve manevi açıdan her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Bot ve montları kar yağmadan dağıttıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ari, bu tür çalışmaların sürekli yapılması gerektiğine inandıklarını söyledi.

Ari, "Emeği geçen ve katkıda bulunan girişimcilerimize teşekkür ederiz. Bizler kilometrelerce uzaktaki minicik ellerden, kocaman yüreklere açılan kapılara uğrayıp, ışıl ışıl gözlerden dışarı fırlayan sevinçlere şahit olmak istedik. Çocuklarımızın yüzlerinde oluşan mutluluk bizleri de mutlu ediyor. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm öğrencilerimizin bot ve montlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz." diye belirtti.

İLKHA

























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler