Bingöl Müftülüğü esnafa siyer kitabı hediye etti

Bingöl Müftülüğü esnafa siyer kitabı hediye etti

Bingöl İl Müftülüğü Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle esnafı ziyaret ederek kitap dağıttı.

Bingöl İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Peygamber Efendimiz'i anlatan kitap dağıtımı yapıldı.

İl Müftüsü Muharrem Genç, kent merkezinde esnafı ziyaret ederek, Peygamber Efendimiz'in veladeti dolayısıyla “Peygamberimiz ve Genlik” adlı kitabı hediye etti.  

Peygamber Efendimiz'in hayatını anlatan kitap dağım programı hakkında konuşan İl Müftüsü Genç, vatandaşın Hazreti Muhammed'in hayatını daha iyi öğrenebilmesi için “Peygamber ve Gençlik ”adlı kitap dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

“Mevlid-i Nebi” Haftası kapsamında çeşitli programlar gerçekleştireceklerini ifade eden Genç, “Bu akşam merkez camimizde ana program yapılacak. Genel anlamada ise mahalle camilerinde de programlar yapılacak. Bugün dağıtımını yapacağımız kitabımızı Diyanet İşleri Başkanlığımız hazırladı. Bu yılki temamız, 'Hazreti Muhammed ve Gençlik' olacak.  Daha çok programlarımız gençlere yönelik olacak. Çocuklarımızı uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve Kur’an’ı sevdirmek için gayret edeceğiz. Allah’ın rızası için, çocuklarımız bunu hak ettiği için, dinimizin emri olduğu için ve Hazreti Muhammed’in yolu olduğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün bin 500 kitap dağıtacağız. Programlarımız devam edecek, ikramlarımız olacak.  Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler