Bingöl Üniversitesinden 420 öğrenciye burs imkanı

Bingöl Üniversitesinden 420 öğrenciye burs imkanı

Bingöl Üniversitesinde başarılı ve gelir düzeyi düşük olan 70 öğrenciye kısmi zamanlı çalışma imkanı, başarılı ve gelir düzeyi düşük olan 350 öğrenciye de yemek bursu verildi.

Bingöl Üniversitesinde başarılı ve gelir düzeyi düşük olan 70 öğrenciye kısmi zamanlı çalışma imkanı, başarılı ve gelir düzeyi düşük olan 350 öğrenciye de yemek bursu verildiği bildirildi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından burs verilen, ya da burs alma şartlarını taşıyanlara öncelik verilmek suretiyle hizmetlerine ihtiyaç duyulan öğrenciler, öğrenim gördükleri yükseköğretim kurumlarındaki geçici işlerde kısmi zamanlı olarak çalıştırılması kapsamında 70 öğrenci üniversite içinde farklı birimlerde kısmi zamanlı olarak çalışabileceği belirtildi.

Kısmi zamanlı olarak çalıştırılan öğrencilere verilen ücret, bir saatlik çalışma karşılığında günlük brüt asgari ücretin dörtte biri tutarında olacak.

Çalışma kapsamda 350 öğrenci de yemek bursundan faydalanabilecek. Yemek bursu verilen öğrenciler, başarılı ve gelir düzeyi düşük olan öğrencilerden oluşuyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.