Bingöl Valisi Kadir Ekinci’den sosyal ve ekonomik destek alan çocuk ve ailelerine sıcak ilgi

Bingöl Valisi Kadir Ekinci’den sosyal ve ekonomik destek alan çocuk ve ailelerine sıcak ilgi

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, ‘Okul Destek Projesi’ kapsamında sosyal ve ekonomik destek alan çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca Uygulanan ‘Okul Destek Projesi’ kapsamında sosyal ve ekonomik destek alan çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Özel bir işletmede düzenlenen ‘Okul Destek Projesi’ etkinliğine,  Vali Kadir Ekinci ve eşi H. Tuba Ekinci, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve eşi Pervin Barakazi, kurum müdürleri ve eşleri ile öğrenciler katıldı.

‘Okul Destek Projesi’ kapsamında farklı okullardan öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelen Vali Ekinci burada yaptığı konuşmada,  "Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devletimizin sosyal devlet olma prensibi doğrultusunda özellikle dezavantajlı gruplarımızla bu tarz çalışmalarımızı inşallah daha fazlasıyla yerine getireceğiz." dedi.

"Sosyal ve ekonomik destek alan ailelerimiz bizlerin göz bebeğidir"

"Sosyal ve ekonomik destek alan ailelerimiz bizlerin göz bebeğidir." diyen Vali Ekinci, Bingöl’de göreve başlar başlamaz sizlerle bir araya gelmeyi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden rica ettik. Sağ olsunlar bugüne organize ettiler. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz, birlikte olacağız. Sizlerin sıkıntıları emin olun ki bizim sıkıntılarımızdır. Dolayısıyla hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin. Biliniz ki valilikte bir kardeşiniz olacak ve sizin problemlerinizle de bire bir ilgilenecek." ifadelerini kullandı.

 "Hepiniz bu ülkenin aydınlık yarınlarısınız"

Aile ve çocuklarını da seslenen Vali Ekinci, şunları söyledi: 

"Sevgili yavrularımız! Sizlerde de bir şey istiyorum. O da derslerinizde başarı. Hepinizden özel ricamız çok gayret etmeniz, çok çalışmanız. Hepiniz bilmelisiniz ki başarı tesadüf değildir. Başarı ancak gayretle gelen bir sonuçtur. Dolayısıyla sizlerin tek yapacağı bundan sonra derslerinize daha fazla çalışmak. Hepiniz bu ülkenin aydınlık yarınlarısınız. Size güvenimiz sonsuz. Ama bu güven tekrar söylüyorum tesadüf gelişecek başarılarla alakalı değildir. Sizin özel gayretiniz, çabanıza bağlıdır. Dolayısıyla arkanızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin var olduğunu bilerek üzerinize düşen vebali, görevi fazlasıyla yerine getireceğinizden hiçbir şüphemiz yoktur. Allah yar ve yardımcınız olsun."

Program, öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler