Bingöl Yedisu’da çoban eşekle uçuruma yuvarlandı

Bingöl Yedisu’da çoban eşekle uçuruma yuvarlandı

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde eşekle birlikte uçuruma yuvarlanarak yaralanan 41 yaşındaki Tekin Doğan, 112 acil servis ekiplerince kurtarıldı.

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde bindiği eşekle uçuruma yuvarlanan çoban yaralandı. Çoban, sağlık ekiplerince 4 saat süren bir operasyonla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yedisu ilçesine bağlı Kaşıklı köyü Bağırdağı yaylasında oturan Tekin Doğan (40), hayvanlarını otlattığı yerde bindiği eşekle uçuruma yuvarlandı.

Haber verilmesi üzerine yola çıkan İl Sağlık Müdürlüğü Yedisu 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri, Kaşıklı köyüne kadar ambulansla geldi.

Yolun olumsuz şartları nedeniyle daha fazla ilerleyemeyen ve burada temin edilen traktörle 2 kilometre yol yürüyen ekipler, dağlık arazide 1 saatlik yürüyüşün ardından hastaya ulaşabildi.

Sağlık ekipleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından aldıkları yaralı çobanı bir süre sedye ve atlı kızakla ambulansa kadar taşıdı.

Yaklaşık 4 saat süren kurtarma operasyonunun ardından Karlıova Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan ve vücudunda kırık tespit edilen Doğan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.