Bingöl'de çeşitli suçlardan aranan 194 kişi yakalandı

Bingöl'de çeşitli suçlardan aranan 194 kişi yakalandı

Bingöl'de mart ayında suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 194 yakalandı.

Bingöl Valiliği, mart ayında suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 194 kişinin yakalandığını bildirdi.

Valilik açıklamasında çeşitli suçlar aranan 194 kişinin yakalandığını ve adli makamlara teslim edildiğini belirtildi.

Açıklamada, "Kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında il emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü aranan şahıslar büro amirliği ekiplerinin mart ayında yapmış olduğu çalışmalarda, reşit olmayan mağdur (mağdure) ile rızası ile cinsi münasebette bulunma, uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama, hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından hakkında 13 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan M.T.

Herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlemek suretiyle hırsızlık, basit yaralama, konut dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından hakkında 8 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan G.K. Kamu malına zarar verme, uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama, hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kayıtları olan M.B., Ş.A.

Uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama, hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan hakkında 6 yıl 8 ay kadar kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kayıtları olan A.A., O.K.

Askeri ceza kanununa muhalefet, tanınmamak için tedbir alarak hırsızlık, mala zarar verme, dolandırıcılık, basit yaralama, enerji hırsızlığı, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma, imar kirliliğine neden olma, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, 6 bin 136 SKM, uyuşturucu madde ihraç etme suçlarından haklarında 1 yıl ile 4 yıl arasında değişen hapis cezaları ile aranma kayıtları bulunan V.T. , A.U. , F.K. , F.H. , S.D. , K.Y, H.E, C.S. , S.G, B.A isimli şahıslar ile sesli veya görüntülü bir ileti ile hakaret etme, tehdit, resmi belgede sahtecilik, görevi yaptırmamak için direnme, borçlunun ödeme şartını ihlal, taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma, terk etme, trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından haklarında 47 bin TL ye kadar para cezası ve diğer asayişe müessir suçlardan aranma kayıtları bulunan toplam 194 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmişlerdir."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.