Bingöl’de çıkan yangında 5 milyon TL zara meydana geldi

Bingöl’de çıkan yangında 5 milyon TL zara meydana geldi

Bingöl ‘de dün akşam saatlerinde Sanayi Sitesinde bulunan bir tekstil Fabrikasında çıkan yangında 5 milyon TL değerinde zarar meydana geldi.

Bingöl’de dün akşam saatlerinde Küçük Sanayi Sitesinde bulunan tekstil fabrikasında çıkan yangın, 5 milyon TL zarara yol açtı.

Dün akşam saatlerinde Küçük Sanayi Sitesinde bulunan ve yaklaşık 250 kişinin çalıştığı, binler tekstil fabrikasının, çatı katında başlayan yangınla kısa süre içerisinde adeta alevlere teslim oldu.

Bingöl Belediyesi yansıra, üniversite, tugay, Orman İşletme Müdürlüğü ve havaalanına ait itfaiye ekiplerine Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne ait iki TOMA da destek verdi.

Dün akam Saat 18.00'da başlayan ve gece geç saatlerde kontrol altına alınan yangının işletmeye verdiği zararın 5 milyon TL olduğu belirtildi.

Fabrikanın, çatı katında başlayan yangında, 100 özellikli dikiş makinesi, 10 bin adet askeri kamuflaj, 25 bin adet trafik polisi yeleği, mülteciler için dikilen kabanlar, 2 kamyon kumaş ve ekonomi değeri yüksek olan bazı makineler kullanamaz hale geldiği belirtildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.