Bingöl’ün Yayladere ilçesinde kaybolan şahıs yaralı halde bulundu foto

Bingöl’ün Yayladere ilçesinde kaybolan şahıs yaralı halde bulundu foto

Bingöl’ün Yayladere ilçesinde kaybolan bir kişi AFAD’a bağlı arama kurtarma ekibi tarafından yaralı halde bulundu.

Yayladere’de dün evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan bir kişi, AFAD’a bağlı arama kurtarma ekipleri tarafından yaralı halde bulundu.

Konu hakkında Bingöl Valiliği’nden yapılan açıklamada, “3 Mayıs 2016 tarihinde saat 10.00’ da Bingöl Yayladere ilçe Jandarma komutanlığından alınan ihbara göre Yayladere ilçesi Haktanır Mahallesi nüfusuna kayıtlı 01.01.1963 doğumlu Ayhan Gümüşsoy isimli vatandaşın 2 Mayıs 2016 günü saat 15.00’te evden ayrıldığı ve bir daha dönmediği, ailesi tarafından yakın çevrede arandığı ancak bulunamadığı öğrenilmiştir. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen vatandaşın bulunmasına yönelik çalışmalara destek vermek amacıyla AFAD Müdürlüğüne bağlı arama-kurtarma teknisyenlerinden oluşan 3 kişilik ekip ve bir arama-kurtarma aracı görevlendirilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Bölgeye intikal eden AFAD ekibi, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve vatandaşların birlikte yaptığı aramalar sonucunda adı geçen kişi saat 14.30 sıralarında Yayladere ilçesi Haktanır Mahallesine bir kilometre kadar uzaklıkta bulunan kayalıktan düşmüş ve yaralı halde bulmuştur. Yaralı vatandaş olay yerine çağrılan 112 sağlık personeline teslim edildikten sonra arama-kurtarma ekibimiz olay yerinden ayrılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.