BİNTSO'da 'Tek Durak Ofis' dönemi

BİNTSO'da 'Tek Durak Ofis' dönemi

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO), üyelerinin işini kolaylaştırmak amacıyla daha önceleri üyelerin vakit kaybına da sebep olan tescile tabi işlemlerde bankalara yatırılan Ticaret Sicil Gazetesi bedelinin, odada tahsil edilebileceğini duyurdu.

BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, üyelerinin işini daha da kolaylaştırmak amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını belirterek, "BİNTSO artık tek durak ofis" dedi.

Üyeleri için vakit kaybı olan tescile tabi tüm işlemlerde bankalara yatırılan Ticaret Sicil Gazetesi bedelinin bundan sonra odada tahsil edileceğini belirten BİNTSO Başkanı Ayas, "Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için çalışmalara başladık. Daha önce Ticaret Sicil Harçlarının ve Rekabet Kurumu payının odamız tarafından tahsil edilmesine başlanmasıyla şimdi de Ticaret Sicil Gazetesi bedeli odamız tarafından tahsil edilebilecek. Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) başta olmak üzere ilgili kurumlarla görüşmeler yaptık ve BİNTSO olarak yapmış olduğumuz çalışmalar meyvesini verdi. 12 Şubat 2018 tarihinden itibaren artık tüm işlemler tek durak ofis konumunda bulunan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılacak." dedi.

Ayas, "Bu kapsamda Ticaret Sicil Gazetesi tahsili konusunda Bingöl Ticaret ve Sanayi Odamıza tahsil yetkisi verilirken, tüm diğer işlemlerde üyelerimiz odada işlemlerini gerçekleştirip vergi dairesi, banka ve noter gibi yerlere gidip gelmek yerine sadece odamıza gelerek tüm işlemlerini yapabilecekler. Bu sayede üyelerimizin emek ve vakit kaybı ortadan kaldırılmış olacak. Ayrıca tüm personellerimize gerekli eğitimleri vererek üyelerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olmaya devam edeceğiz. Üyelerimiz için böylesine büyük bir çalışmanın meyve vermesinden dolayı onur ve mutluluk duyuyoruz. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler