Bir anne daha evladına hasret darı bekaya intikal etti

Bir anne daha evladına hasret darı bekaya intikal etti

FETÖ kumpası sonucu 18 yıldır cezaevinde bulunan Zülküf Yüce’nin annesi, dün akşam hayatını kaybetti.

FETÖ’nün kumpası sonucu müebbet hapse mahkûm edilen ve 18 yıldır cezaevinde bulunan Zülküf Yüce’nin annesi Zülfüye Yüce (70), dün akşam Adana’da tedavi gördüğü hastanede oğlunun ismini sayıklayarak vefat etti.

Bir yıldır Karaciğer kanseri tedavisi gören Zülfüye Yüce’nin 12 gündür Adana Şehir Hastanesinde, yoğun bakım ünitesinde, bilinci kapalı olarak tedavisinin sürdüğü belirtildi. Zülfüye Yüce, dün akşam saat 20.00 sıralarında vefat etti.

FETÖ kumpası sonucu mahkum edilen ve Osmaniye T Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan Zülküf Yüce’nin, annesi vefat etmeden birkaç saat önce cezaevi idaresinin izniyle annesini ziyaret ettiği, anne Zülfüye Yüce’nin, ziyaretten birkaç saat sonra vefat ettiği öğrenildi.

Hastane morgundan alınan Yüce’nin naaşı, bugün saat 10.00’dan sonra Buruk Mezarlığında defnedilecek.

Öte yandan Hükümlü Yüce’nin annesinin taziyesine katılması için ailesinin girişimlerde bulunulduğu öğrenildi.

35 yıl önce eşini kaybeden ve kendini, çocuklarını İslami bir terbiye ile yetiştirmeye adayan Zülfüye hanım, 15 Temmuz ABD destekli darbe girişiminin ardından oluşturulan 28 Şubat ve FETÖ Mağdurları İnisiyatifi ile Adana’da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek oğlunun yaşadığı mağduriyeti dile getirmiş, yaşadıkları zulümlerin son bulması için yetkililere çağrıda bulunmuştu.

İLKHA

























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler