"Bir damla kan bin umut demektir"

"Bir damla kan bin umut demektir"

Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek veren HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları, bir damla kanın bin umut olduğunu söylediler.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın, "Kan Stoklarımız yetersizdir! Vatandaşlarımızdan ülke genelinde kan bağış desteği bekliyoruz." çağrısı üzerine HÜDA PAR'ın, kan bağışı kampanyasına desteği sürüyor.

HÜDA PAR Siverek İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları üyeleri Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kan Bağışı kampanyasına HÜDA PAR İlçe Başkanı Ahmet İdem, HÜDA-PAR Gençlik Kolları Başkanı Şeyhmus Bozkurt ve parti üyeleri katıldı.

HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem, kan bağışının ardından açıklamalarda bulundu. İdem, "Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın kan stoklarının azaldığı yöndeki açıklamalarının ardından HÜDA PAR il ve ilçe teşkilatlarımız olarak kan bağışı kampanyalarına destek verdik. Kan bağışı insani bir sorumluktur. Bir damla kan bin umut demektir. Özelikle kış aylarında halkımızın kan bağışına daha fazla duyarlı olması gerekiyor." dedi.

Şanlıurfa Kan Bağış Merkezinde görevli doktor Nurgül Ağır ise kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler