Bir iş yerini soyan 5 kişi tutuklandı

Bir iş yerini soyan 5 kişi tutuklandı

Şanlıurfa'da bir iş yerinden kasa ve dijital eşya çalan 5 şüpheli, yapılan operasyonla tutuklandı.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde, bir iş yerinden kasa ve dijital eşya çalan 5 Suriye uyruklu şüpheli, yapılan operasyonla tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde hırsızlıkla mücadele amacıyla yapılan çalışmalarda Atatürk Mahallesinde bir işyerinden kasa ve dijital eşya çalan 5 Suriye uyruklu şüpheli yapılan operasyon sonucu yakalanmıştır. İşyerinden çalınan kasa ve içerisinde bulunan müştekiye ait ruhsatlı tabanca yapılan aramalar sonucu bulunarak sahibine teslim edilmiştir. Şahısların karıştığı diğer olaylara yönelik yapılan aramalarda iki ayrı ikametten çalındığı tespit edilen dijital malzemeler ele geçirilmiş ve ayni zamanda şahıslarla birlikte uyuşturucu ticaretinde kullanılan hassas terazi, bir miktar uyuşturucu hap ve ruhsatsız bir adet tabanca ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, Suriye uyruklu şüpheliler M. A, M. Ö, L. A, A. Ö. ve M.H'nin  çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak ceza evine teslim edildiği belirtildi. 

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.