"Bir önceki yönetim kamu kaynaklarını başka yerlere kullandı"

"Bir önceki yönetim kamu kaynaklarını başka yerlere kullandı"

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, bir önceki belediye yönetiminin kamu kaynaklarını başka yerlere kullandığını söyledi.

Van'ın İpekyolu İlçe Belediyesi tarafından Şehit Polis Ahmet Çam Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışta katılımcılara hitap eden Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, kayyum atanmadan önceki belediyenin yönetimlerine işaret ederek, 8 yıldır doğru düzgün hizmet ortaya koyamayanların son çırpınışları olduğunu belirtti.

Zorluoğlu, "Uzunca bir süredir maalesef belediyecilik hizmetini adeta unutan şehrimize bugün açılışını yapacağımız bu güzel hizmetler gibi yeni hizmetler kazandıracağız. Bir taraftan da vatandaşımızın kalbine ve gönlüne dokunan davranışlar ve hizmetlerle inşallah bu şehirde yeniden bir büyük kucaklaşmaya vesile olacağız." dedi.

Bir önceki belediye yönetiminin kamu kaynaklarını hizmete değil de başka yerlere kullandığını dile getiren Zorluoğlu, "Gerek büyükşehir belediyesi olarak gerek ilçe belediyeleri olarak hakikaten kısa bir süre içerisinde halkımızın da desteği ve beğenisini kazanan çok önemli çalışmalar yürütüyoruz. Çok büyük projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Allah'ın izniyle önümüzdeki dönemde de bu hizmetlere büyük bir gayretle devam edeceğiz. Bu memleketi bir süre hizmetsiz bırakan ve kamu kaynaklarını maalesef hizmete değil de başka yerlere aktaranlar bu yaptığımız hizmetlerden rahatsız. Bu şehirde 8-9 yıldır doğru düzgün bir tek eser ortaya koyamayanların bana göre son çırpınışlarıdır." şeklinde konuştu. (Erkan Karadağ - İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.