‘Bisikletini al sende gel’ kampanyası

‘Bisikletini al sende gel’ kampanyası

Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Bisikletini al sende gel’ kampanyası kapsamında ‘Bisiklet Şenliği’ düzenlendi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve Gençlik Spor İl Müdürü  Selahattin Yürenç ile öğrenci ve vatandaşların da katılımı ile,’Bisiklet Şenliği ’ gerçekleştirildi.

Yapılan etkinlikten sonra proje ile ilgili bilgi veren Vali Su, sporun insan hayatında önemli bir aktivite olduğunu, vatandaşların da hayatlarının daha sağlıklı idame etmeleri için mutlaka spor  yapmaları gerektiğini söyledi.

Şırnak Merkezinin bisiklet sporu için zor bir konumda olduğunu ifade eden Vali Su şöyle dedi; “ Bisiklet sporu da önemli bir aktivitedir. Şırnak Merkez her ne kadar bisiklet sporu için zor olsa da ilçelerimiz Silopi, Cizre ve İdil, son derece müsait bir konumdadır. O yüzden vatandaşlarımızı sağlıklı bir spor yapmaya, imkanları ölçüsünde bisiklet kullanmaya davet ediyorum “ (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.