Bismil Belediyesinden okullara bank desteği

Bismil Belediyesinden okullara bank desteği

Bismil Belediyesi, İlçedeki eğitim kurumlarına yönelik yürüttüğü çalışmalarla verdiği desteği sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Merkez ve kırsal mahallelerdeki okullara bank desteği yapıldı.

Bismil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sosyalleşme çalışmaları kapsamında hastane, okul ve camilerin istekleri doğrultusunda bank desteğinin vermeye devam ediyor.

Vatandaşların daha rahat vakit geçirebilmesi için bank kurma çalışmalarına başlayan Bismil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hizmetlerin aralıksız devam edeceğini söyleyerek vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dikkate alarak hastane, okul ve camilerde bank kurma çalışmalarına başladık yaptığımız bu çalışmalar kapsamında banklarımız ziyaretçi, öğrenci ve velilerin dinlenme yeri olarak kullanımına açmış bulunmaktayız açıklamasında bulundu.

Bismil Belediyesinin yaptığı bu anlamlı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanına teşekkür eden İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Metin Çelebi ise “Öğrencilerimizin daha hijyenik bir ortamda eğitim görebilmeleri için daha önce Belediye tarafından tadilat çalışması yapılmıştı. Bu günde okulumuzun bahçesine öğrencilerin oturmaları için banklar getirdiler bu konularda özellikle bize her konuda destek olan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel’e teşekkürlerimizi sunarım açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler