Bismil Belediyesine "Rüşvet alan da veren de melundur" hadisi asıldı

Bismil Belediyesine "Rüşvet alan da veren de melundur" hadisi asıldı

İçişler Bakanlığı KHK'sıyla kayyum atanan Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesinin hizmet binasına Hz. Muhammed'in, "Rüşvet alan da veren de melundur" hadis-i şerifi asıldı.

İçişler Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararnamesiyle (KHK) Kaymakam Turgay Gülenç'in kayyum olarak atandığı Bismil Belediyesinin hizmet verdiği binanın girişine Hz. Muhammed'in, "Rüşvet alan da veren de melundur" hadis-i şerifi asıldı.  Hadisi şerifin altına ayrıca "içeri giremez" uyarısının da eklendiği görüldü.

Kaymakam Gülenç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra rüşvet ve yolsuzlukla ciddi mücadele ettiğini söyledi.

Hz. Muhammed'in, "Rüşvet alan da veren de melundur" hadisine bakan herkesin ona göre adımını atmasını isteyen Gülenç, "Kesinlikle yanlış yapan babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmam. Bunu herkesin bilmesi lazım. Artık bir devir kapandı yeni bir devir açılıyor. Hiç kimseye böyle bir fırsat vermeyeceğiz. Zamanla bazı şeyler ortaya çıkabilir. Biz bunların önlemini şimdiden almış oluyoruz."  şeklinde konuştu.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler